Topic-iconzapylacze

2011/03/31 20:36 #4080 przez ANDRZEJJERZY
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
No wiesz ale trzeba te 22 mm uzyskać na eksport. Lepiej mniej niż za mały owoc.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2011/03/31 20:37 #4083 przez rafcio66
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
No niby tak a jak jeden sadownik ma mało owocu to reszta na ogół też

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2011/03/31 20:39 #4086 przez ANDRZEJJERZY
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Nic na to nieporadzisz.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2011/03/31 20:42 #4089 przez rafcio66
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Nom wszystko zależy od pogody, tak samo natura będzie decydowała o plonowaniu w tym roku

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2011/03/31 20:47 #4095 przez ANDRZEJJERZY
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Tak wszystko zależy od pogody.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2011/03/31 20:49 #4098 przez rafcio66
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Jeśli przyjdzie mróz to może zmarznąć wszystko, albo może przyjść deszcz to wtedy nie zapyli ;)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2011/03/31 20:51 #4100 przez ANDRZEJJERZY
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Zobaczymy jak to w tym roku będzie.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2011/04/01 15:29 #4139 przez kwiatek
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Wracając do zapylaczy dla Poznańskiej to bardzo dobry jest Van, a dobrze sprawdza się także Vega.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2011/04/03 05:11 #4162 przez ANDRZEJJERZY
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Van, Kunzego, Vega, Büttnera Czerwona

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2011/04/03 16:47 #4169 przez kwiatek
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Nie zgadzam się z ostatnim z wymienionych zapylaczy, bo przecież Buttnera Czerwona i Poznańska to są dwie nazwy (synonimy) tej samej odmiany.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.454 s.
X