Topic-icon Sadownictwo od kuchni

2011/02/28 17:25 #2570 przez slawex
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
No i lobo nie jest złe jak takie twarde sie trafi bo watowate to nie za bardzo dobre. Ale najlepsze moim zdaniem to dzersejmak ;)

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2011/02/28 17:46 #2585 przez rafcio66
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
dzersejmak nie wiem jakoś nie zdarzyło mi się spróbować tej odmiany niestety

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

2011/02/28 21:06 #2755 przez slawex
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Dzersejmak to letnia odmiana dojrzewajaca w tym okresie co piros a z wygladu podobna do genewy. W smaku bardzo jedrna i delikatna a rarazem soczysta i słodka.

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Czas generowania strony: 0.230 s.
X