
Zamgławianie owoców – nowy standard w przechowalnictwie
Redakcja E-sadownictwo
Zamgławianie to kluczowy zabieg po zbiorach, który pozwala znacząco ograniczyć choroby przechowalnicze i wydłużyć trwałość owoców. Szczegóły w materiale:
Dodaj komentarz
Sadownicy polują
-
Uszkodził kilkanaście ambon myśliwskich. Usłyszał zarzuty
Siedem zarzutów dotyczących uszkodzenia mienia i narażenia osoby na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty...
-
Sadownicy polują: Polscy myśliwi padają ofiarą agresji?
Taka teza pojawia się w artykule pt. „O agresji wobec myśliwych” autorstwa prof. dr hab. Dariusza...
-
Sadownicy polują: Czy godzi się zabijać zwierzęta dla trofeów?
Stosunek większości Polaków do zabijania dzikich zwierząt przez myśliwych jest taki, że działanie to...
Najnowsze artykuły
- Eksport podtrzymuje polski rynek jabłek ekologicznych
- Borówki wielkości piłeczki pingpongowej
- Pijany kierowca ciągnika zderzył się z ciężarówką
- Awaria czy strategia? Przetwórnie wstrzymują skup jabłek przemysłowych
- Rusza pomoc dla rolników, ale sadownicy muszą poczekać
- Polska kupuje ponad 90% ukraińskiej świeżej porzeczki
- Róże w winnicach - piękno, tradycja i naturalna ochrona winorośli